Termeni si conditii

Site-ul www.alvvimar.ro, denumit in continuare "ALVVIMAR COMIMPEX" este detinut si administrat de S.C. ALVVIMAR COMIMPEX SRL avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO6827067, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J03/2022/1994, cu sediul social in Sat Valea Mare-Podgoria, Oraş Ştefăneşti, Str. CALEA BUCUREŞTI, Nr. 100. Navigarea pe site-ul www.alvvimar.ro a vizitatorilor urmata de Comanda inseamna citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice cumparator. www.alvvimar.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

 

1. Definitii

Utilizator - orice persoana care viziteaza site-ul www.alvvimar.ro

Client - persoana fizica / persoana juridica ce plaseaza o Comanda.

Produse - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul isi exprima intentia de a cumpara anumite Produse si sa faca plata acestora.

Vanzator – S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L. avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO6827067, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J03/2022/1994, cu sediul social in Sat Valea Mare-Podgoria, Oraş Ştefăneşti, Str. CALEA BUCUREŞTI, Nr. 100.

Contract - o comanda ferma confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele, iar Cumparatorul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.

Transportator - orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de livrare marfa.

 

2. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului www.alvvimar.ro este integral proprietatea S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L.

Folosirea fara acordul S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L. a oricaror elemente ale site-ului se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L. poate oferi Utilizatorului/Cumparatorului printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului.

Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului www.alvvimar.ro.

 

3. EXONERARE DE RASPUNDERE

Continutul site-ului www.alvvimar.ro este integral proprietatea S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L.

Folosirea fara acordul S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L.  a oricaror elemente ale site-ului se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L.  poate oferi Utilizatorului/Cumparatorului printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului.

Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului www.alvvimar.ro.

 

4. LIMITA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului www.alvvimar.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu www.alvvimar.ro nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. www.alvvimar.ro isi rezerva dreptul de a refuza orice comentariu care prezinta caracteristicile mentionate mai sus.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. www.alvvimar.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

 

5. CONFIDENTIABILITATE - PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

 

6. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.alvvimar.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. www.alvvimar.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea.

 

7. PRETUL

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului + cheltuielile de livrare. Toate preturile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului www.alvvimar.ro sunt exprimate in Lei.

 

8. COMANDA

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc). www.alvvimar.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare sau expedieri la adrese gresite. In acest context, toate taxele de transport efectuate in vederea reexpedierii Comenzii cat si costul materialelor utilizate pentru remedierea greselii vor cadea in sarcina Cumparatorului. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul se declara de acord ca un reprezentant www.alvvimar.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

 

9. FACTURARE-PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Va punem la dispozitie mai multe modalitati de plata:

1. Plata ramburs la ridicarea produselor de la curier. Achitati când se vor livra produsele.

2. Plata securizata cu cardul.

3. Plata prin ordin de plata se face doar in baza unei facturi proforme emise de catre www.alvvimar.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul de mai jos:

Nume firma: S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L.
Cod unic de inregistrare RO6827067
Reg. Com. : J03/2022/1994
Cont IBAN:
Banca:

 

10. LIVRAREA

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii. Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 24-48 h de zile de la data confirmarii Comenzii, in cazul produselor aflate pe stoc, ori confirmate telefonic. Orice intarziere de livrare va fi comunicata Cumparatorului si se va stabili un nou termen de livrare.

La solicitarea alvvimar.ro, sau a Curierului, Cumparatorul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

Cumparatorul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat ulterior, doar cu acordul Curierului, ori cu acordul ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L. .

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre alvvimar.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa indicata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

 

11. POLITICA DE RETUR

Pentru a putea returna produsul/marfa, cumparatorul se obliga sa notifice www.alvvimar.ro privind intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor.

Cumparatorul este responsabil sa se asigure ca produsele se pot returna in maxim 14 zile de la primirea marfii iar marfa ce se doreste returnata se afla in starea initiala in care a fost primita, in caz contrar www.alvvimar.ro poate refuza returul.

 

12. RECLAMATIILE PRIVIND PRODUSELE

Orice reclamatie privind starea produselor livrate la Cumparator va fi adusa la cunostinta Vanzatorului in maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la office@alvvimar.ro, urmand ca Vanzatorul sa o solutioneze.

 

13. FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

14. FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind adrese de email generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda.

Proprietarul site-ului www.alvvimar.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de alterare a continutului site-ului dar si de afectare a performantelor serverelor www.alvvimar.ro sau de deturnare a continutului livrarilor catre terti etc vor fi pedepsite conform legii penale.

 

15. PREVEDERI DIVERSE

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

De asemenea Utilizatorul asa cum este definit la punctul 1 din acest contract, prin continuarea navigarii/plasarii unei comenzi/trimiterii unui formular de contact prin intermediul www.alvvimar.ro este de acord inclusiv cu Acordul Datelor GDPR.

 

16. Dispozitii finale

www.alvvimar.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.alvvimar.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la: office@www.alvvimar.ro.