Obiecte sanitare - Belform

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Obiecte sanitare


Belform este o companie romaneasca specializata in productia de cazi din acril. Infiintata in 1992, Belform are in prezent 70 de angajati si va atinge in curand o capacitate de productie de 60000 bucati anual. In anul 2004, Belform a început producţia de cazi din acril, iar în 2006 s-a situat pe locul 3 în topul producatorilor de cazi de acest tip din Romania (conform studiului facut de compania BRG Consult din Anglia) si a devenit primul producator local de cadite de dus si al doilea producator local de cazi cu hidromasaj.
  
 

Cazi

Designul cazilor Belform a fost conceput pentru relaxarea dumneavoastra. Formele confortabile si materialul de buna calitate, care mentine temperatura apei, va ofera mediul perfect pentru destinderea dupa o zi plina. Cazile Belform sunt pentru cei care iubesc confortul casei si dedica timp relaxarii intr-un spatiu intim, tonifiant.
  
 

Cazile drepte sunt potrivite personalitatilor cu gusturi clasice, fidele liniilor simple. Produsul se distinge printr-o eleganta austera si se incadreaza intr-un interior simplu si comod, destinat mai degraba functionalului.

Cazile de colt
sunt destinate unor spatii mai generoase, care sa le puna in valoare. Preferate de cei interesati de designul atipic si de interioarele cu volum, cazile de colt invita la relaxare indelungata.


Cazile asimetrice
au fost create pentru evadarea din tipare. Cei care iubesc libertatea si redimensionarea creativa a spatiilor vor gasi in forma acestor cazi o modalitate de exprimare a inventivitatii si armoniei proprii.


Gama cazilor de lux este dedicata celor care apreciaza formele sofisticate si ample. Echilibrul dintre liniile clasice si dinamismul modern face din cazile de lux un produs de top, potrivit interioarelor pretentioase.            

                             Cada dreapta                                              Cada de colt

 
             

                       
Cada asimetrica                                            Cada de lux

 
Accesorii cazi

Accesoriile pentru cazi au rolul de a completa partea estetica a baii dvs. cu o componentă functionala de buna calitate. Pentru ca momentele de relaxare sa fie reusite, accesoriile de la Belform va asigura buna functionare a echipamentelor instalate si va ofera confortul unor seri si dimineti fara griji.
Cadite dus


Concepute pentru personalitati dinamice, mereu in miscare, caditele de dus de la Belform se caracterizeaza prin linii ferme si optimiste. Simplitatea conceptului arata o data in plus potrivirea cu locuinte ergonomice, în care spatiul este gandit din perspectiva utilitatii si a exploatarii lui optime.Cazi cu hidromasaj

Cazile cu hidromasaj Belform aduc armonia elementelor naturale in universul casnic. Apa si aerul, reunite în sistemele de hidromasaj Belform, se remarca prin fluiditatea formelor si prin potentialul de integrare in locuinta dvs.

  

 

                                                                             Pentru detalii suplimentare, consultati site-ul producatorului