Certificari

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 
Avem o politica de imbunatatire continua a eficacitatii proceselor sistemului de management al calitatii. De accea, in 2007 am obtinut certificatul pentru implementarea Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001/2001, iar in 2009 s-a obtinut certificarea Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, in conformitate cu standardul ISO 18001 si Sistemului de Management de Mediu, in conformitate cu standardul ISO 14001.

       

 

Politica firmei noastre este imbunatatirea continua a eficacitatii proceselor sistemului de management al calitatii in scopul:


- De a deveni o societate dinamica si performanta , respectata pe plan local, national si international.


- Satisfacerii cerintelor clientilor prin:
- oferirea de produse si servicii la standarde de calitate,
- respectarea termenelor solicitate,
- asigurarea unui avantaj concurential prin reducerea costurilor serviciilor.


- Asigurarea performantei prin instruire, comunicare, motivare, munca in echipa , delegare competenta si asumare responsabilitati.


Conducerea are convingerea ca succesul si performanta se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci prin construirea unor relatii de parteneriat de lunga durata cu clientii.


Pentru realizarea acestei politici conducerea solicita implicarea totala a fiecarui salariat din societate, dovedind ca suntem: intotdeauna deschisi!