Produsele Caparol

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Produsele profesionale CAPAROL sunt utilizate la finisarea sau renovarea unor cladiri istorice, case de locuit, sedii de firme, institutii publice sau alte obiective importante din Romania si din lume, printre care putem enumera: Casa Poporului, Cercul Militar Ntţional, Casa Capsa, Hotel Marriott din Bucuresti, alte obiective din Romania.
 
1. Adezivi

 Adeziv: Capatect Kleber 181
Mortar mineral uscat care face priza pe principii hidraulice pentru lipirea placilor termoizolante. Consum: cca. 4,0 kg/m2 (în functie de tipul stratului suport).
Materialul adeziv si de spacluit realizeaza monolitizarea intre stratul suport si materialul termoizolant. Pentru fiecare varianta de material izolator exista un adeziv optim de la Capatect.

Adeziv Capatect Klebe- und Spachtelmasse 186M

Masa de spaclu armata cu tesatura textila din fibre de sticla are sarcina de a impiedica formarea fisurilor in stratul de armare, cauzate de tensiuni provocate de dilatarile termice.
Mortar mineral uscat care face priza pe principii hidraulice pentru realizarea unui strat de armare cu grosime de 2-3 mm.
Consum: cca. 4,0 kg / m2.

2. Grund

Caparol Putzgrund
Ca strat de marire a aderentei si echilibrare a absorbtiei pentru stratul ulterior de tencuiala; pigmentare în functie de nuanta.
   

3. Tencuieli decorative

Tencuiala Caparol-FassadenPutz R20, R30

Tencuiala structurabila cu structura zgariata pentru exterior, pe baza de dispersii acrilice, diluabilă cu apa. Se aplica pe suporturi minerale, ideala ca strat final in cadrul sistemului de termoizolatie Capatect. Nuantabila computerizat intr-o gama atractiva de culori.


Tencuiala Caparol-FassadenPutz K10, K15, K20, K30

Tencuiala decorativa cu structura
"bob-langa-bob" pentru exterior, pe baza de dispersii acrilice, diluabila cu apa. Se aplica pe suporturi minerale, ideala ca strat final in cadrul sistemului de termoizolaţie Capatect. Nuantabila computerizat intr-o gama atractiva de culori.
Tencuiala Silicon-Fassadenputz R 20, R 30

Tencuiala structurabila silicatica pe baza de rasina siliconica, cu o structura „zgariata", cu o inalta permeabilitate la vapori de apa. Aplicabila ca strat final pentru: - Sisteme de termoizolatie Capatect - Beton, neacoperit - Tencuieli din grupele de mortare PII + PIII conform DIN V 18550 - Suprafete cu vopsea pe baza de dispersie, portante, mate - Acoperiri silicatice portante Nu sunt recomandate suprafetele cu eflorescente de sare, precum si suprafetele din material plastic sau lemn.

Tencuiala Silicon-Fassadenputz K 15, 20, 30, 60

Tencuiala structurabila pe baza de rasina siliconica, cu o structura tip „bob langa bob", cu o inalta permeabilitate la vapori de apa. Aplicabila ca strat final pentru: - Sisteme de termoizolatie Capatect - Beton, neacoperit - Tencuieli din grupele de mortare PII + PIII conform DIN V 18550 - Suprafete cu vopsea pe baza de dispersie, portante, mate - Acoperiri silicatice portante Nu sunt recomandate suprafetele cu eflorescente de sare, precum si suprafetele din material plastic sau lemn.
 

4. Vopsele lavabile de interior

Vopsea CapFresh

CapaFresh este o vopsea pe baza de dispersii acrilice, pentru zugraveli interioare ale peretilor si tavanelor. Clasa 5 de lavabilitate, clasa 4 de acoperire conform DIN13300.
- Fara solventi; diluabila cu apa
- Ecologica, cu miros neutru
- Prelucrare usoara

Vopsea Innerfarbe 100

Caparol INNENFARBE 100 este o vopsea de dispersie pentru interior, cu putere mare de acoperire, lavabila, pentru zugraveli mate ale peretilor si tavanelor. Este usor de prelucrat si reda suprafete omogene si aderente.
- Clasa 4 de lavabilitate, clasa 3 de acoperire conform DIN13300
- Este usor de aplicat
- Capacitate de difuzie foarte buna
- Ecologica, cu miros neutru


Vopsea Caparol CapaTrend


Vopsea de inalta calitate, cu aspect matasos, de un alb intens, destinata zugravelilor interioare ale peretilor si tavanelor. Putere mare de acoperire, cu rezultate excelente.
- Clasa 5 de lavabilitate, clasa 2 de acoperire conform DIN13300.
- Usor de aplicat
- Cu aspect matasos
- Putere mare de acoperire

Vopsea CapaMaxx

CapaMaxx este o vopsea de top, cu putere mare de acoperire, de un alb intens, pentru zugraveli interioare ale peretilor cu grad mare de solicitare.Randament si rezultate excelente.
- Clasa 3 de lavabilitate, clasa 2 de acoperire conform DIN13300
- Alb stralucitor
- Capacitate de difuzie foarte buna
- Diluabil cu apa, ecologic şi cu miros neutru


Vopsea CapaDIN

Pentru acoperiri economice la interior ale peretilor si tavanelor.
Datorita prelucrarii usoare CapaDIN este recomandats in special, pentru vopsirea diverselor cladiri, cu suprafete mari de acoperit, datorita productivitatii mari la aplicare.
- Putere mare de acoperire
- Fara solventi; diluabila cu apa
- Capacitate bună de difuziune


Vopsea CapaLatex

Vopsea de top cu excelenta putere de acoperire de un alb intens, pentru zugraveli interioare ale suprafetelor supuse unui grad inalt de solicitare.
- Dubla putere de acoperire
- Grad ridicat de alb
- Aplicare facila
- Fara solvenţi
- Se preteaza pentru aplicarea pe tapete structurate (Capaver, Capaquarz)

Vopsea Indeko-Plus

Pentru zugraveli de inalta calitate ale peretilor si plafoanelor, pentru toate suprafetele interioare. Indeko Plus poseda putere dubla de acoperire, astfel ca, in cele mai multe cazuri, un singur strat de vopsea este suficient.
Aceasta vopsea se usuca foarte repede, este fara miros, fiind recomandata pentru numeroase obiective care trebuie vopsite repede si renovate, sau care trebuie imediat ocupate.
Spitalele, caminele, magazinele, hotelurile, restaurantele, birourile, cladirile institutiilor publice precum si locuintele particulare sunt domeniile de utilizare cu predilectie pentru Indeko plus, intrucat nu degaja miros la aplicare sau ulterior.
- Dubla putere de acoperire
- Grad de alb foarte ridicat
- Capacitate de difuziune foarte buna
- Aplicabilitate optima

Vopsea CapaSilan

Vopsea de interior, mata pe baza de rasini siliconice cu proprietati deosebite. Fara solventi si fara emisii, cu rezistenta mare la frecare umeda.
Timpul de aplicare indelungat permit obtinerea unor rezultate excelente chiar si in conditii improprii de luminozitate in timpul aplicarii.
- Dubla putere de acoperire
- Capacitate de permeabilitate
- Fara solventi; diluabila cu apa
- Rezultate excelente printr-o aplicare facila
  
 
5. Vopsele lavabile de exterior

Vopsea Caparol Fassadenweiss

Caparol Fassaden Weiss este o vopsea de dispersie pentru exterior, diluabila cu apa pentru acoperiri expuse intemperiilor, pe suporturi minerale in mediu exterior cat si pentru suprafete interioare extrem de solicitate, conform DIN 53778.
- Rezistentă la intemperii
- Ultra alba, mata
- Economica
- Diluabila cu apa


Vopsea Caparol Super Fassadenfarbe

Caparol SUPER FASSADEN FARBE/Capamix SUPER FASSADENFARBE este o vopsea de dispersie pentru exterior, cu putere mare de acoperire, diluabila cu apa, pentru acoperiri expuse intemperiilor, pe suporturi minerale in mediul exterior cat si pentru suprefete interioare extrem de solicitate.
- Putere mare de acoperire
- Fara solventi; diluabila cu apa
- Capacitate de difuziune foarte buna
- Grad ridicat de alb


Vopsea Muresko-Plus

Acoperiri de inalta calitate pentru fatade cu structura lisa sau rugoasa. Intaritorul tip siloxan determina o protectie optima impotriva umezelii, permitand difuzia vaporilor de apa si a CO2. De aceea , Muresko-plus este recomandat si pentru acoperirea tencuielilor calcaroase hidraulice ale mortarelor de grupa P II.
La aplicarea pe tencuieli rugoase, in functie de diluarea produsului, se obtin vopsitorii umplutoare sau care pastreaza structura suportului.
- Caracter mineral
- Confera protectie optima impotriva factorilor de mediu
- Nassabriebklasse 2: rezistenta la spalare
- Clasa 2 de lavabilitate conform DIN 13300:rezistenta la spalare
- Capacitate de difuziune foarte buna