Ciment + Tenco

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 
Ciment Structo 40 kg

Este un ciment Portland compozit cu rezistenta initiala mare. Principalii constituenti sunt: clincherul Portland (K) (65-79%) si un adaos mixt de zgura granulata de furnal (S) si calcar (L), toate insumand 21-35%.Domenii de utilizare: betoane armate pentru fundatii, stalpi, grinzi, centuri, plansee, pereti portanti; betoane simple si armate pentru elemente prefabricate; betoane simple pentru fundatii si egalizari.

Tenco 40 kg

Este un produs cu calitati speciale avand in compozitie clincher de ciment Portland, adaosuri mineralogice si aditivi. Se foloseste pentru mortare de zidarie, mortare de tencuiala si sape. Cu Tenco nu este nevoie de var la prepararea mortarului, mortarul are aderenta sporita la stratul suport ceea ce inseamna ca nu sunt pierderi de material iar timpul de aplicare este mai scurt.
Avantaje


- Structo poate fi utilizat in betoane armate si nearmate, pentru diferite elemente de constructie din lucrari civile si ingineresti.
- Betonul preparat cu Structo este omogen si usor de compactat, proprietati esentiale pentru obtinerea unor lucrari durabile si de calitate superioara.
- Tenco se prepara usor, permitand prepararea unei cantitati mai mari de mortar, fara ca acesta sa se intareasca imediat in cuva.
- Ambalajul Tenco are termenul de valabilitate de 90 zile datorita unui ambalaj cu folie de plastic la interior (fata de 60 de zile cat este cel al unui liant ambalat in mod traditional).