Caramida Porotherm

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 
 
Sistemul POROTHERM
- Blocuri ceramice, Buiandrugi si Plansee ceramice.
 

Peretele construit din Porotherm absoarbe energia naturala de la soare si in acelasi timp pastreaza caldura emanata din casa. Peretele de caramida elibereaza mai tarziu, inapoi in casa, caldura absorbita. Astfel se salveaza energie termica - fluctuatiile de temperatura sunt echilibrate de absorbtia si eliberarea caldurii - in timpul iernii casa ramane calduroasa si vara se pastreaza un aer mai rece. Produsele ce fac parte din sistemul Porotherm absorb umezeala din interior si o elibereaza repede in exterior. Asta inseamna ca suprafata peretului ramane uscata in orice sezon si astfel se asigura in incapere un climat deosebit de placut.

Terca Klinker - Caramizi pentru zidarii aparente si pavele din argila arsa utilizate pentru amenajari exterioare si interioare - zidarii aparente si pavaje.


Blocuri ceramice POROTHERM

 


POROTHERM 38 (250 x 380 x 238 = 43 buc/mc zidarie) - este un bloc ceramic cu lacas de mortar ce se foloseste pentru pereti structurali exteriori, in conformitate cu proiectul de executie sau pentru pereti nestructurali la constructiile cu structura din beton armat in cadre. Produs disponibil si sub forma de jumatati.POROTHERM 30
(250 x 300 x 238 = 54 buc/mc zidarie) - este
un bloc ceramic cu lacas de mortar ce se foloseste pentru pereti structurali exteriori si interiori, in conformitate cu proiectul de executie al constructiei sau pentru pereti nestructurali, la constructii cu structura din beton armat in cadre. Produs disponibil si sub forma de jumatati.POROTHERM 25
(375 x 250 x 238 = 44 buc/mc zidarie) - este un bloc ceramic cu locas de mortar ce se foloseste pentru pereti structurali interiori sau exteriori, in conformitate cu proiectul de executie al constructiei sau pentru pereti nestructurali, la constructiile cu structura din beton armat in cadre.
POROTHERM 20N+F
(500 x 200 x 238 = 40 buc/mc zidarie) - este un bloc ceramic cu Nut si Feder care se foloseste pentru ziduri interioare de compartimentare, indiferent de tipul structurii de rezistenta sau de regimul de inaltime al cladirii.

POROTHERM 11,5N+F
(500 x 115 x 238 = 70 buc/mc zidarie) - este un bloc ceramic cu Nut si Feder care se foloseste pentru ziduri interioare de compartimentare, indiferent de tipul structurii de rezistenta sau de regimul de inaltime al cladirii.

POROTHERM 25/30 LIGHT
este un bloc ceramic ce se foloseste pentru zidarii in pereti de compartimentare si inchidere la structuri in cadre, avand 25cm sau 30cm grosime. Produs recomandat pentru cladiri multietajate.

 
Blocuri ceramice POROTHERM seismice

 


 
POROTHERM 25S
(375 x 250 x 238 = 44 buc/mc zidarie) - se foloseste pentru pereti structurali interiori sau exteriori. Configuratia blocului ceramic imbunatateste mecanismul de cedare sub actiunea solicitarilor de tip seismic. Rezistenta la forfecare in rostul vertical de mortar este sporita cu valori intre 18-20% fata de produsele tip locas de mortar.
POROTHERM 30 STH
(250 x 300 x 238 = 54 buc/mc zidarie) - se foloseste pentru pereti structurali exteriori si interiori. Configuratia blocului ceramic imbunatateste mecanismul de cedare sub actiunea solicitarii de tip seismic. Rezistenta la forfecare in rostul vertical de mortar este sporita cu cca.30% fata de produsele tip locas de mortar. Performanta termica superioara.
POROTHERM 38 STH
(250 x 380 x 238 = 43 buc/mc zidarie) -
se foloseste la pereti structurali exteriori. Configuratia blocului ceramic imbunatateste mecanismul de cedare sub actiunea solicitarilor de tip seismic. Rezistenta la forfecare in rostul vertical de mortar este sporita cu cca.30% fata de produsele tip locas de mortar. Performanta termica superioara.

Blocuri ceramice POROTHERM jumatati


 

POROTHERM 30 1/2 (120 x 300 x 238 = 108 buc/mc zidarie) - este un bloc ceramic cu locas de mortar, ce se foloseste pentru teserea zidariei cu blocuri ceramice POROTHERM 30, pentru pereti structurali exteriori, in conformitate cu proiectul de executie al constructiei sau pentru pereti nestructurali, la constructiile cu structura din beton armat in cadre.
POROTHERM 38 1/2
(120 x 380 x 238 = 86 buc/mc zidărie) -
este un bloc ceramic cu locas de mortar, ce se foloseste pentru teserea zidariei cu blocuri ceramice POROTHERM 38, pentru pereti structurali exteriori, in conformitate cu proiectul de executie al constructiei sau pentru pereti nestructurali, la constructiile cu structura din beton armat in cadre.
Avantajele


Avantajele folosirii sistemului POROTHERM:
- izolare termica: conductivitate termica redusa, eliminarea rapida a umiditatii;
- rezistenta mecanica ridicata - se foloseste pentru zidarii interioare si exterioare;
- izolare fonica superioara;
- durata de viata mare;
- economie: consum redus de manopera si de materiale aditionale, rapiditate in executie.


Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra va punem la dispozitie cateva documente, foarte utile in constructii, elaborate de partenerul nostru:

- Caiet de proiectare - un ghid util pentru obtinerea celor mai bune rezultate in zidaria cu blocuri ceramice si montajul planseelor;
- Instructiuni de utilizare si montaj pentru blocurile ceramice de zidarie POROTHERM;
- Ghid de punere in opera a sistemului de caramizi POROTHERM;
- Planseu ceramic Porotherm - exemplu de executie si montaj.