Istoric

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 
S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L.

2009 - 2010 Perioada de criza economica a fost gestionata cu prudenta si optimism, fapt care a determinat mentinerea pe piata la acelasi nivel.

2008 - Cifra de afaceri a fost de peste 40 000 000 Ron, iar investitiile au fost de aproximativ 22 000 000 Ron.
Principalele investitii realizate au fost:
- Modernizarea depozitului din Bascov (B-dul Nicolae Balcescu, nr. 15) prin marirea zonei de depozitate, prin amenajarea unui magazim modern si deschiderea unui Showroom de amenajari interioare si exterioare cu o suprafaa de 130 mp;
- Reamenajarea si modernizarea depozitului de la Stefanesti prin construirea unei hale cu pod rulant;
- Modernizarea conditiilor pentru angajati: sala de mese, dusuri, vestiare;
- Achizitie si implementare program informatic nou;
- Innoire parc stivuitoare si parc auto;
- Construirea si deschiderea unei spalatorii proprii.

Pentru dezvoltarea parteneriatelor cu clientii nostri, am participat la targuri si expozitii, am organizat "Interactioneaza cu partenerii ALVVIMAR" - un eveniment de succes (participarea firmelor de constructii si a arhitectilor), care s-a incheiat cu un superb recital ANDRA, precum si o sesiune de "Focus Grup" - prin care am aflat care sunt cerintele si doleantele clientilor nostri, astfel incat, sa concepem strategia de dezvoltare, in corelatie cu ce doresc acestia.
In anul 2008, din punct de vedere al resurselor umane, ne-am axat foarte mult pe construirea echipei si am avut ca linii de actiune: atragerea de angajati cu potential, integrarea rapida a noilor angajati si consolidarea echipei - numarul angajatilor a ajuns la 180.

2007 - La inceputul anului ne-am extins activitatea prin dezvoltarea departamentului de amenajari interioare si exterioare, care ofera clientilor materialele si manopera, precum si prin abordarea pietei din Bucuresti.
Deoarece avem o politica de imbunatatire continua a eficacitatii proceselor sistemului de management al calitatii, ALVVIMAR a obtinut certificatul pentru implementarea Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001/2001.
In anul 2007, firma a investit in jur de 400 000 de Euro. O investitie majora a fost reprezentata de amenajarea sediului central si a Showroom-ului de Amenajari Interioare in Pitesti, strada Fratii Golesti, nr.14, unde clientii beneficiaza de consultanta tehnica gratuita, de serviciul de colorare computerizata pentru vopsele lavabile si tencuieli cu o masina de colorat performanta.
S-a urmarit, de asemenea, dezvoltarea si eficientizarea structurii firmei prin analiza posturilor, prin dezvoltarea unei forte de vanzari puternice, prin crearea de noi departamente si prin pregatirea permanenta a capitalului uman - 150 de angajati.
O alta axa importanta de investitii a fost reprezentata de modernizarea parcului auto, extinderea si modernizarea depozitelor.

2006 - Creste numarul parteneriatelor cu marii producatori de materiale de constructii. Am avut un numar de peste 5.000 de clienti, printre care se numara cele mai mari companii de constructii din Arges. Numarul angajatilor ajunge la 140, se dezvolta si se diversifica parcul auto.

2005 - S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L. dezvolta noul Depozit pentru Materiale de Constructii din zona Bascov - Serelor prin construirea unei hale metalice necesara desfasurarii activitatii de Comert. Prin diversificarea gamei de materiale de constructii comercializate, Compania s-a impus pe piata locala si nationala ca una din cele mai importante firme de profil. Tot in 2005, Compania isi mareste spatiile de depozitare prin achizitionarea unor suprafete importante de teren. Cifra de afaceri pe 2005 a fost de aproximativ 240 de miliarde lei, iar numarul angajatilor la finele anului a fost de 102 persoane.

2004 - La finele anului, Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 185 miliarde lei si un numar de 53 de angajati.

2002 - A inceput investitia pe terenul de la Stefanesti, constand atat in construirea unei hale metalice industriale de depozitarea pentru marfuri cat si a unor birouri, spatii de cazare, vestiare si dusuri pentru angajati. Ca urmare a dezvoltarii, rezultatele financiare au crescut pe masura, la finele anului 2002 inregistrandu-se o cifra de afaceri de 110 miliarde lei. Pe langa activitatea principala de comercializare a materialelor de constructii, Compania si-a extins obiectul de activitate, orientandu-se catre efectuarea unor lucrari avand ca materie prima inoxul cat si montarea de sisteme de invelitori pentru constructii.

2000 - Fiind in plina dezvoltare, actionarii S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L., decid achizitionarea unei suprafete de 1.800 mp. teren in zona Stefanesti, pentru deschiderea unui nou punct de lucru. Cererea mare de materiale de constructii a impus cresterea personalului angajat in anul 2000 la 25 de angajati.

1998 - Infrastructura Companiei se dezvolta prin construirea unor spatii pentru birouri si a unui magazin de desfacere a materialelor de constructii de uz general. Tot in anul 1998, Compania achizitioneaza o suprafata de 7.700 mp in zona Bascov - str. Serelor. Ca rezultat financiar la finele anului 1998 s-a obtinut o cifra de afaceri aproximativ 8,5 miliarde lei.

1997 - Ca urmare a activitatii desfasurate si a rezultatelor pozitive obtinute, actionariatul a hotarat extinderea suprafetei de depozitare, lucru realizat prin cresterea spatiului inchiriat, astfel incat la finele anului exista o suprafata de aproximativ 1000 mp si un numar de opt angajati.

1994 - Anul in care isi incepe activitatea in zona Bascov prin inchirierea unei suprafete de 200 mp. Societatea a avut initial trei angajati. Pe suprafata inchiriata au fost amenajate primele spatii de depozitare si comercializare a materialelor de constructii.