Tegola

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 
 
    
Despre

Tegola Romania
s-a dezvoltat pe piata constructiilor din Romania in cadrul holdingului Edil Group, ca si reprezentant - asociat al firmei Tegols Canadese, producatorul european care furnizeaza peste 51% din totalul tiglelor bituminoase din Europa, situandu-se la ora actuala pritre primii trei producatori mondiali.
Compania ofera sisteme complete de acoperis rezistente la orice conditii climaterice, sisteme de impermeabilizare si drenaj la fundatii, izolatii fonice, izolatii termice si produse geosintetice pentru lucrari ambientale.
O gama larga de modele, 58 de culori nealterabile in timp, pentru avantaje infinite de proiectare si constructie a oricarui tip de acoperis, abordand linia metalia sau cea clasica.


Produse

Linia Metalica


Garantia "metalica" Tegola

Garantia unei calitati exceptionale este data de straturile multiple din care sunt alcatuite sindrilele bituminoase cu protectie metalica Tegola. Alcatuite din 5 sau 8 straturi din materiale diferite – adeziv, pentru o fixare suplimentara, folie de cupru sau zinc-titan pentru rezistenta si frumusetea cu reflexe metalice, bitum Tia-juana HP, pentru o mai buna impermeabilizare, 2 staturi de fibra de sticla si un compound usor, pentru o rezistenta mecanica mai mare si stabilitate dimensional sporita, alaturate inca unui strat de bitum Tia-juana oxidat si unui film de polipropilena, toate alcatuiesc un sistem de acoperis de avangarda, destinat unor lucrari de prestigiu.


                 
   Prestige Traditional                Prestige Elite                      Prestige Compact        Prestige Antique Compact

                      
  Prestige Antique Elite     Prestige Antique Traditional   Prestige Titan Zinc Compact     Prestige Gold Elite

                
 Prestige Gold Compact              Prestige Star Elite              Prestige Star Compact


Linia Clasica


Garantia "stratificata" Tegola – garantia unei calitati exceptionale este data de straturile multiple din care sunt alcatuie sindrilele bituminoase Tegola - nisip siliconic, bitum Tia Juana, pentru o buna impermeabilizare, fibra de sticla de mare gramaj - preimpregnata, pentru o mai mare rezistenta mecanica si stabilitate dimensional si granulele colorate printr-un process ceramic la temperaturi inalte, utilizand pigmenti anorganici ce garanteaza stabilitatea cromatica absoluta in timp si protejeaza substraturile de razele ultraviolet.

Tegola Standard

Ofera avantaje neegalate de rezistenta, flexibilitate la montaj, dar mai ales o gama de 13 culori diverse. Cu gama de culori propusa, Tegola Standard garanteaza perfecta incadrare cromatica a a acoperisului in orice context ambiental.


 
    Detalii tehnice

   


Tegola Master

Datorita unei suprapuneri particulare in doua straturi laminate, Tegola Master propune un efect de relief tipic acoperisurilor traditionale. Cele opt culori ale gamei Master permit o perfecta incadrare ambientala. Rezultatul este o tegola foarte flexibila si usor de montat chiar si la temperaturi scazute.
 
    Detalii tehnice

   

Tegola Liberty

Cu Tegola Liberty, Tegola Canadese garanteaza noi solutii estetice cu aceleasi caracteristici tehnice ale gamei ceramizate.
 
  Detalii tehnice

   

Tegola Traditional

Ofera elevate caracteristici de flexibilitate ce permit utilizarea acesteia in proiecte arhitectonice in care prin prezenta formelor curbate si a pantelor diferite se cere o solutie capabila sa se adapteze perfect formei acoperisului. Tegola Traditional propune un design caracterizat de un profil rotunjit, si o gama ampla de culori pentru perfecta incadrare a acopersului in contextul arhitectonic.
 
  
    Detalii tehnice

   


Tegola Gothic

Este noua propunere Tegola Canadese pentru acoperis. Gothik raspunde eficient exigentelor realizarii unui acoperis original si de mare valoare estetica. Tonalitatea cromatica a invelitorii si gama de culori garanteaza un suport generos creativitatii.
 
    Detalii tehnice

   

Tegola Mosaik

Tegola Mosaik, cu forma sa hexagonala si tonalitate cromatica particulara, permite obtinerea unui remarcabil efect de mozaic pe acoperis. Montajul este deosebit de usor; tegolele Mosaik sunt autoadezive, ceea ce creste impermeabilitatea invelitorii. Autoaderenta totala a placilor accentueaza garantia de rezistenta in zonele cu vanturi puternice si zapada abundenta.
 
   
    Detalii tehnice


   

Jgheaburi si burlane

Gama Clasica

Tabla prevopsita

 
                       
Profile, jgheaburi, burlane   Tirant, carlig sustinere   Imbinari, bratari prindere        Imbinari de prindere           Silicon

Gama Zinc Titan

Aliaj Zinc - Titan

                                   
Tirant, carlig sustinere       Imbinari, bratari prindere       Imbinari, capace         Profile, jgheaburi, burlane       Silicon


Gama Prestige

Cupru

 
                 
 Imbinari, bratari prindere         Imbinari, capace        Profile, jgheaburi, burlane      Tirant, carlig sustinere      Silicon
 
  Proiecte