Gerard

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 
Despre

Gerard Roofing dezvolta si produce tigle metalice de peste 50 de ani. Vindem acoperisuri din tigla metalica cu acoperire de piatra in peste 80 de tari in intreaga lume si detinem reprezentante in numeroase locatii, care asigura suportul pentru promovarea produselor noastre de top. Tabla tip tigla a fost profilata ca replica la unul dintre stilurile consacrate ale invelitorilor traditionale, precum tigla ceramica, sindrila, placile de azbest, cu avantajul suplimentar conferit de substratul metalic, pentru a asigura performante superioare la intemperii.


Produse

Tigla Gerard Classic

         

Tiglele Gerard Classic rezista mai mult si confera siguranta in orice conditii climatice. Tiglele Classic se potrivesc oricarui stil arhitectural sau constructiv, de casa sau proiect comercial. Fiecare tigla este presata din otel Zincalume® ce confera rezistenta, profilul obtinut avand, de asemenea, un aspect estetic deosebit. Beneficiaza de acoperire cu piatra naturala. Gama Classic este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.


Culori
 
                                  
     sage            charcoal grey          saphire              chestnut              redwood

                              
    cedar             spanish red            tuscany            forest green           bracken


Tigla Gerard Heritage

         

Mai mult de 50 de ani de cercetare si dezvoltare au trecut din momentul lansarii tiglei Gerard Heritage. Tigla Gerard Heritage este obtinuta prin presarea si profilarea tablei de otel, avand imprimate sapte amprente orizontale intr-un singur panou. Fiecare panou este profilat pentru a realiza o suprapunere si imbinare puternica, beneficiind, de asemenea, de acoperire cu piatra naturala pentru un aspect estetic deosebit. Gama Heritage este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage.


Culori

                                
    
sage                  teak                 terracotta         coffee brown        charcoal grey

                               
    garnet                 sienna             sea green        weathered timber       saphire


Tigla Gerard Milano

      

 

Curbele fine ale profilului Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul traditional sunt aprecia­te in proiectele care incorporeaza ma­teriale naturale pe fatade (piatra, lemn), rezultand în final camine pline de caracter.
Milano largeste gama optiunilor, astfel stilul Gerard ofera oportunitati de exprimare pentru cele mai inovative proiecte arhitecturale.


Culori

                                 
charcoal grey        chestnut              redwood               rosso                   antico


Tigla Gerard Shake

      

 

Colonistii europeni din America secolelor 17 si 18 au adus cu ei stilul traditional al acoperisurilor din Anglia, Olanda, Franta si Germania, recreand aceste stiluri din lemn, care se gasea pretutindeni. Din lemnul de cedru, despicat cu o secure, s-a obtinut sindrila tipului de acoperis Shake (sita). Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul Gerard Shake, incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala.

 


Culori

                               
     sage                   teak                 sienna                 saphire                cedar

                      
spanish red          greenstone             pepper               sableTigla Gerard Shingle

      

Monteaza-ti un acoperis Gerard Shingle si faci o alegere pentru un acoperis puternic, durabil si atractiv. Alte tipuri de sindrile, precum cele facute din lemn, sunt sisteme scumpe, deoarece este necesare instalarea lor peste o platforma placaj. In plus, Tigla Shingle pastreaza aspectul sau atractiv in comparatie cu multe alte tipuri de acoperisuri tip sindrila, datorita substratului sau durabil din otel si stratului de acoperire cu piatra naturala. Gama Shingle este disponibila in culorile: rosu Sunset, verde Ravine, maro Bark, negru Eclipse.


Culori

                       
     bark                   ravine                sunset                eclipseAvantaje


  

      Rezistenta crescuta

Otelul cu acoperire ZINCALUME® are rezistenta superioara in timp la coroziune. Combinatia stratului anticoroziune a zincului cu bariera de protectie a aluminiului asigura performante superioare otelului galvanizat in aproape toate mediile ambientale. Toate acestea duc la cresterea duratei de viata a produsului.

Greutate scazuta

La doar 6.4kg/m², tigla Gerard este una dintre cele mai usoare tigle. Greutate mai mica inseamna presiune mai mica asupra structurii acoperisului. In multe situatii, economii serioase se pot obtine in conditiile in care nu este necesara fortificarea structurii. Fiind usor, Classic este usor de manevrat si instalarea se realizeaza in timp scurt.Rezistenta la vant


Sistemul Gerard are un sistem orizontal de fixare a modulelor. Deoarece fiecare modul este prins orizontal pe sipci, efectul de forfecare al vantului este virtual eliminat. Alte sisteme de acoperis se bazeaza pe fixare verticala, care creeaza posibilitatea ridicarii acestuia de catre vant.


Rezistenta la coroziune

ZINCALUME® are rezistenta superioara in timp la coroziune. Combinatia stratului anticoroziune a zincului cu bariera de protectie a aluminiului asigura performante superioare otelului galvanizat, in aproape toate mediile ambientale. Toate acestea duc la cresterea duratei de viata a produsului.


Rezistenta la ultraviolete

Sistemele Gerard Roofing au o rezistenta la decolorare superioara fata de alte produse. Acest element a fost demonstrat in urma testelor de simulare a conditiilor neprielnice de vreme (vezi raport) si in conditiile mentinerii indelungate in zonele cele mai expuse razelor UV din lume. Tiglele Gerard au fost realizate in Noua Zeelanda, unde se intalnesc cele mai inalte nivele de ultraviolete din lume si au fost validate in urma punerii in opera incepand cu anul 1956.


Rezistenta la ploi si furtuni

Conditiile extreme de vreme - incluzand furtuni , vanturi puternice, avand chiar puterea uraganelor, ploi puternice pot cauza pagube imense. Testele realizate demonstreaza performanta sistemului Gerard in aceste conditii extreme.
 
Rezistenta la fulger

Sistemele Gerard produse de AHI Roofing sunt realizate din otel acoperit cu granule de piatra. Experienta ne demonstreaza ca acoperisurile din metal nu sunt mai vulnerabile in fata trasnetelor decat cele non-metalice. Intr-adevar, probabilitatea ca trasnetul sa loveasca o cladire este determinata doar de inaltimea si pozitia ei.
Proiecte

   

        Heritage - la mare                        Shake - la munte                     Shingle - pereti verticali