Filosofia

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 


MISIUNE:

SC ALVVIMAR COMIMPEX SRL doreste sa fie recunoscuta ca element de referinta, pentru excelenta in calitate in domeniile in care activeaza, cu orientare mereu deschisa spre nevoile reale ale consumatorului. Este convingerea noastra ca succesul si performanta se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate financiare de lunga durata cu clientii nostri. Fiecare obiect de activitate al firmei se straduieste permanent sa ofere produse si servicii la standarde inalte, la cel mai bun raport calitate-pret, urmarind in acelasi timp, fiecare dintre ele, sa devina lider de piata in domeniile unde isi desfasoara activitatea.

VIZIUNE:

Sa devenim o organizatie dinamica si puternica, respectata pe plan local, national si international.

VALORI:

1. Respectul pentru oameni
Oamenii sunt centrul afacerii noastre. Plecand de la principii solide de etica, intotdeauna dam dovada de corectitudine, tact profesional, loialitate, integritate atat fata de partenerii externi cat si fata de partenerii interni.

2. Pasiunea pentru excelenta
Cautam sa fim cei mai buni prin calitate, stimuland permanent inovatia si recompensand performanta.

3. Spirit de echipa
Consideram ca succesul poate fi atins numai prin munca in echipa. Angajatii Alvvimar se implica in mod activ si entuziast in crearea unui mediu de lucru dinamic si placut care sa duca la atingerea obiectivelor propuse.

4. Leadership
Modul in care ne conducem afacerea este bazat pe abordarea deschisa, pe mentalitatea de invingator, pe curajul de a face schimbari si pe asumarea de responsabilitate pentru actiunile si deciziile noastre.

5. Durabilitate
Este convingerea noastra ca succesul este rezultatul construirii unor relatii de lunga durata, atat cu partenerii externi cat si cu partenerii interni.


SLOGAN:

„intotdeauna deschisi!"

SC ALVVIMAR COMIMPEX SRL

„Fara crestere continua si progres, cuvinte precum imbunatatirea, atingerea obiectivelor si succesul nu au sens." (Franklin)

Viziunea fara actiune e mai degraba un vis.
Actiunea fara viziune e pierdere de timp.
Viziunea si actiunea, corelate, pot schimba lumea.